Jégbe zárt mese

Jégbe zárt mese

Az elkorcsolyázott mese.

December 12-én Budapesten az Origó Filmstúdióban egészen egyedülálló élményben volt része a szegedi, a jászberényi és a kaposvári csoportok tagjainak. Szindbád és Anna hercegnő címmel jégmusicalt nézhettünk meg. Egyik ámulatból a másikba estünk a fények, a jelmezek, a zene tökéletes harmóniában. Nagyon tetszett, ahogyan az orosz jégtáncosok korcsolyáznak egészen elkápráztattak minket, közönséget. Hihetetlen technikai tudással magabiztosan siklottak a jégen. Közben pedig olyan lazák voltak, igazán jól szórakoztunk.
A történet egyszerű és könnyen érthető volt, a látvány, az ötletesség pedig tényleg mindenkit maximálisan lekötött. Nagyon jó volt találkozni a „Csányisoknak” egymással is, az előadás szünetében megbeszéltük, hogy kinél milyen volt a karácsonyi Családi Nap, szó volt arról, ki milyen ajándékra vágyik a közelgő ünnepen.

Nagyon szépen köszönjük ezt a lehetőséget, közülünk még senki nem látott ilyet, nem is tudtuk elképzelni, hogy van ilyen. Maga a hatalmas stúdió, amelyben a darabot bemutatták, az ott lévő technikai felszereléstől tátva maradt a szánk. Szívesen fotózkodtunk, ilyen környezetben és persze a szegedi fotósaink is jobbnál jobb témát találtak a jégen. Jó lenne, ha még többet járhatnánk ilyen különleges programra és persze azt is reméljük, hogy jövőre ebben a stúdióban a filmkészítés rejtelmeibe is bepillanthatunk.

Párkányi Boriska, Ihász Dániel Kaposvár 3.