Köszönjük

Köszönjük

A kaposvári mentorok és a gyermekek örömére két új gépkocsival bővült a gépparkunk. A hétvégén tüzetesen meg is ismerkedtünk az autókkal. Azt reméljük, hogy továbbra is sok érdekes programra megyünk el velük. Például a hamarosan esedékes országos angol verseny döntőjére is akár. Köszönet érte a Csányi Alapítványnak. a kaposvári „csányis csapat”

Alapítványunk gépparkja idén januárban újabb kisbusszal gyarapodott, melyet a Mohácsi Közösségi Ház 3-as csoportja vehetett használatba. Köszönjük szépen!

„ Nagyon szép az új autó és még az illata is új. Jó volt egy ilyen kisbuszba beülni.” (Horváth Liliána)

„ Még sosem ültem olyan autóban, aminek 6 sebessége is van. Otthon elmesélem az apukámnak, hogy milyen szuper kisbuszt kaptunk.” (Balog István)

„Annyira kényelmesek az ülések, hogy még aludni is lehetne bennük!” (Benedek Tibor)

A pécsi Közösségi Ház mentorainak munkáját ez év decemberétől új szolgálati autó segíti. Öröm a számunkra, hogy kényelmesen, biztonságosan tudják utaztatni,  rendezvényekre, vizsgákra, versenyekre eljuttatni a Közösségi Ház mentoráltjait. Köszönjük! a pécsi csapat

A szegedi 1-es csoport nagyon örült, hogy egy hétszemélyes új, kényelmes autó érkezett a közösségi házba. Az alapítvány rendezvényeire és egyéb közös programokra való utazáshoz nagy segítség. Hálásan köszönjük!