Levizsgáztunk

Levizsgáztunk

Az ECDL tanfolyam 5. moduljából – táblázatkezelés – sikeres vizsgát tettünk. Az órák száma, amit az Alapítvány biztosított nekem, számomra teljesen elég volt, hogy jól sikerüljön megírni a tesztet.

András bácsi nagyon türelmes volt, és érthetően magyarázta a tanulnivalókat, ha nem értettünk valamit, bővebb segítséget nyújtott. A feladatlapok, amiket András bácsi készített mindenképpen jó gyakorlási lehetőséget kínáltak, érthetőek voltak és nagy segítséget nyújtottak a vizsgára való készülésben. Először, mivel úgy mentem be az első órára, hogy fogalmam sem volt róla, mégis mit kellene csinálnom az Excel-lel (még nem tanultuk az iskolába) kicsit nehézkesen ment, de a második alkalommal már magabiztosabban kezeltem. A vizsga feladatlapot nagyon hamar sikerült megoldanom, azt gondoltam, hogy át fogok menni, mert minden feladatot legjobb tudásom szerint oldottam meg, de nagy meglepetésként ért, mikor kiderült, hogy maximum pontszámot értem el.
Roubál Nikolett P2

A vizsgagyakorlatok kezdetén attól tartottam, nem fog fényesen sikerülni a vizsgám.
Mentorom, és András bácsi  ösztönzésére hazavittem pár feladatlapot, és gyakorolni kezdtem.
Kérdéseimmel fordulhattam hozzájuk, sok segítséget kaptam, így nem volt nehéz behozni az elmaradásomat. Legnagyobb meglepetésemre a vizsga napján minden gördülékenyen ment, és úgy tűnt sikeres vizsgát hagyhatok magam mögött, de hogy hibátlan lesz,  arra nem számítottam.
Kovács Liliána P2

Számomra nem volt nehéz az Excel.  Az iskolában is sok időt szántunk rá. Itt a Csányiban is sok órát vettünk.  András bácsi is segített, ha elakadtunk valamiben. Remélem a többi is ilyen könnyű lesz.
Kovács Andrea P2

Eddig az iskolában nem tanultam Excelt. Számomra teljesen új dolgokat tanultam az oktatáson. A 22 órás oktatást hasznosnak találtam. Az oktatás után a vizsga teljesítése nem okozott számomra nehézséget.
Orbán Máté P2