Magyarország – Horvátország barátságos focimeccs

Magyarország – Horvátország barátságos focimeccs

A tegnapi esténk, március 26-án igazán izgalmasan telt Budapesten a Groupama Arénában, ahol megnéztük a Magyarország – Horvátország barátságos válogatott mérkőzést.

A jászberényi és a mohácsi Közösségi Ház diákjai közösen vettek részt a fantasztikus hangulatú teltházas meccsen. Örültem, mert sok ismerős arccal találkoztam és jó érzés volt a „nagyokkal” együtt szurkolni. Életemben először jártam ebben a nagyszerű és lenyűgöző stadionban. A játékosok harciasan küzdöttek és döntetlen, 1-1 lett a mérkőzés végeredménye. Köszönjük a felejthetetlen élményt az Alapítványnak!

Illés Dániel, Mohács 2

A mai nap folyamán lehetőségünk nyílt elutazni Budapestre a Magyar Labdarúgó válogatott mérkőzésére.  A barátságosnak mondott mérkőzés mégsem telt baráti hangulatban, mert több játékos is erejét fitogtatta a pályán. A Groupama Aréna hatalmas számú szurkolótábora ismét hihetetlen hangulatot teremtett mindannyiunk számára. A játékosok biztatásában mindenki aktívan részt vett. Ezúton köszönjük a Csányi Alapítványnak a páratlan lehetőséget!

Darázs Mátyás Jászság 2.