Beválogatás – Kaposvár, 2022

Beválogatás – Kaposvár, 2022

2022-ben a Csányi Alapítvány az általános iskola 4. osztályát a 2021/22-es tanévben befejező tehetséges, hátrányos helyzetű gyermek számára hirdetett pályázatot tehetséggondozó Életút Programjába való bekerülésre, melynek keretein belül 15 fő kaposvári és 15 fő mohácsi, illetve annak térségében élő gyermek kerül beválogatásra.

Március 25:

A mai napon megkezdődött a Kaposvári Közösségi Házban is a beválogatás. Reméljük, hogy maradandó élményt tudunk nyújtani a beválogatásra érkezett gyermekeknek és szülőknek egyaránt!

A köszöntő után az Alapítvány operatív igazgatója bemutatta az Alapítvány működését, illetve Lassu Levente, Kaposvár 1-es csoport tagja osztotta meg a szülőkkel élményeit, saját eddigi Életútját. Eközben a pályázó gyermekek megírták a szövegértés- és matematikateszteket, a tízórai után a szülők drámafoglalkozáson vettek részt, amelyen bepillantást nyerhetnek az Alapítvány személyiségfejlesztő részébe, utánuk pedig a gyermekeikre került sor. Délután egy órakor elkezdődtek a személyes interjúk, ahol a pályázók bemutathatják saját magukat, eredményeiket, elmondhatták, miért szeretnének a Csányi Alapítvány közösségének részesei lenni.

Március 26:

A beválogatás második napján Nógrádi Nóri, másodéves pszichológia szakos hallgató mutatta be Életútját a szülőknek és mesélt az alapítványi életről. Ezután dr. Radoszáv Miklós operatív igazgatónk beszélt komolyabban az Alapítvány működéséről, és arról, hogy milyen fontos döntéseket kell a szülőknek meghozni. A tesztírás és drámafoglalkozások után ma is megkezdődtek az interjúk, melyekhez újfent sok sikert kívánunk a gyermekeknek!

Köszönjük a kaposvári nagyoknak, szülőknek, önkénteseknek, hogy hozzájárultak a beválogatás zökkenőmentes lebonyolításához.

Külön köszönjük Papp Edward László kurátornak a személyes részvételt!

 

A beválogatásról készült képeket a Galériában tekinthetik meg.