Megtartottam előadásomat

Megtartottam előadásomat

„2022. október 8-án megtartottam prezentációmat a “Vigyázz, kész, vezess!” pályázat követelményeinek megfelelően Közösségi Házunk legfiatalabb tagjainak. Előadásom a helyes és biztonságos kerékpárhasználatról szólt. Beszéltem a különböző jelzőtáblákról és a forgalmi szabályokról. Szemléltetésképpen bevittem kerékpáromat, amelyen meg tudtam mutatni annak kötelező felszereléseit, amik nélkül a forgalomban nem vehetnek részt. Véleményem szerint az előadás jól sikerült, idézek tőlük egy-két gondolatot:
“Hasznosnak találtam a prezentációt, a már meglévő ismereteimet kibővitette ebben a témában. Jó volt, hogy a behozott biciklin meg tudtuk nézni a kötelező felszereléseket, illetve, hogy a jelzőtáblákat is megismertem. Azt követően még volt alkalmunk beszélgetni a témáról, az egész előadás nagyon jó hangulatban telt.”

Matola Ádám, Huszár Réka, Váradi Niké, Nagybajom 3-as csoport

Nagy lehetőség az Alapítvány támogatottjai számára, hogy a jogosítvány megszerzéséhez ilyen nagy mértékben hozzájárulnak. Köszönöm, hogy pályázatom kedvező elbírálásban részesítették, szerencsésnek érzem magam, hogy elnyertem ezt a támogatást.”

Kuckó Nadin, Nagybajom 1-es csoport
a Csányi Alapítvány Gyermekparlamentjének Elnöke