Országos második helyezés a versmondó versenyen!

Országos második helyezés a versmondó versenyen!

Május 18-án úgy jöttünk el a megyei versmondó verseny döntőjéről Nagyatádról, hogy nagyon elégedett voltam a különdíjammal. Kicsit sajnáltam, hogy csak a helyezetteket hívták meg a Budapesti gálára, de végül beletörődtem, hisz ebben az évben indultam első alkalommal a versmondók versenyén. Jó hangulatú órák, új barátságok, sok eddig ismeretlen mű felfedezése, csupa jó dolog történt velem azóta, amióta verset mondok.

Egyik nap megcsörrent anyukám telefonja, és a felkészítő tanárom, Györgyi néni, ujjongva mondta a hírt, hogy a különdíjasok is mehetnek hétvégén a Budapesti gálára. Mikor meghallottam, nagyon boldog voltam, mert titokban azért vágytam arra, hogy én is ott lehessek társaimmal Budapesten. Eljött a várva várt nap. Igyekeztem a versemet jól elmondani, sikerült is. A tanárnő megdicsért. Nagyon vártuk a zsűri véleményét. Délután 3 óra körül kezdték kiosztani az okleveleket. Csendesen vártam, és amikor nem hallottam a nevem a bronz oklevelesek között, még boldogabb lettem, hiszen ezüst minősítés kaptam!

Igazából az, hogy ott lehettem, nagy ajándék volt számomra. Kaposvár nagyon jól szerepelt, büszke voltam a városomra és a megyémre, mert kimagaslóan teljesített. Öröm számomra, hogy ilyen sikerről számolhatok be. Köszönöm a támogatást! Sipos Levente Örs, Kaposvár 4-es csoport