Csapatban dolgozni nagyszerű

Csapatban dolgozni nagyszerű

Június 28-án sor került az utolsó reggeli tornára, amit Klemi tartott.

Az angol órák, mint mindig most is nagyon izgalmasak voltak. Judit néni elkalauzolt bennünket a hírességek világába, ahol megismerhettük életüket és velük kapcsolatos számunkra is érdekes hétköznapjaikat. A foglalkozás elmaradhatatlan része volt a csapatmunka és a jól végzett munka után az elkészült projektek kiragasztása  a falra. Annyira jó, hogy olyan témákat dolgoznuk fel napról-napra, ami mindenkit megmozgat és munkára buzdít.

A délután is tartogatott izgalmakat számunkra. Várt ránk a „cukorka-vadászat”: nem volt olyan bokor, fa, sem zeg vagy zug ahol ne találtunk volna apró cukorkát vagy édességet. Ez aztán móka volt a javából.

Az ez után  következő kreatív foglalkozáson, Judit nénivel közösen dobozokat készítettünk amiben majd tarthatjuk apró dolgainknak, ékszereinknek. Itt aztán kiélhettük kreativitásunkat, mindenki nagyon ötletes terveket készített. Az időjárás a mi oldalunk állt, hiszen nem esett az eső. Így a napot egy számvadászattal záruk. A csütörtöki nap sikerét megismételve mindenki apait, anyait beleadva kiválóan teljesített.

Az utolsó tanulós napunk közös énekléssel fejeztünk be. Így közeledve a tábor végéhez, nagyon nehezünkre esett elválni egymástól és aludni menni.  Sztojka Zsófia, Annie, Nemes Izabella Mónika, Klemi