Portfólió Védés 2019

Portfólió Védés 2019

A tízedik évfolyamos támogatottak az idei tanévben adtak számot tudásukról, tehetségükről és arról, hogy mit kaptak a Csányi Alapítványtól a 2013-as beválogatás óta eltelt 6 évben.

Az első állomás május 1-jén Szegeden volt, ahol a bizottság tagjai között köszönthettük Szalai Zoltán kurátort, dr Radoszáv Miklós operatív igazgatót, Vida Zsuzsanna szolgáltatási referens, György-Dávid Valentint, Sebők Marcellt, Szabóné André Piroskát és Mikics Pétert. A hármas csoport minden tagja komolyan vette a feladatot és alaposan felkészült a Portfólió Védésére. Nagyon sok színvonalas és jól kidolgozott prezentációt hallhattunk, emellett a gyerekek egyéni reflexióit és érzéseit is megtudhattuk az Alapítvánnyal kapcsolatosan. A legnagyobb öröm mindannyiunk számára, hogy a bizottság a Szeged 3-as csoport minden tagját méltónak találta az Életút Program folytatására. Gratulálunk mindenkinek!

Az második állomás május 2-án Pécsett volt, ahol a bizottság tagjai között köszönthettük Csányi Erikát, a Csányi Alapítvány Kuratóriumának Elnök Asszonyát, dr Radoszáv Miklós operatív igazgatót, Járay Biankát és Szabó Gábor pécsi egyetemistákat. A Pécs 3. csoport minden tagja komolyan vette a feladatot és alaposan felkészült a Portfólió Védésére. Színvonalas és jól kidolgozott prezentációk mellett a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumának lézerbarlangjába is ellátogattunk, ahol a csoport 3 tagja bemutatta a felújított fizikai kísérleteket szemléltető központot.  Hatalmas öröm mindannyiunk számára, hogy a bizottság a Pécs 3-as csoport minden tagját méltónak találta az Életút Program folytatására. Gratulálunk mindenkinek!

 

 

Kézzel tapintható volt a feszültség a nagybajomi közösségi házban. A NB3-as csoport tagjai, a K1-es csoport Magyar Tímeája és a szokatlan utat bejárt NB1-es csoport tagja is portfóliójuk védésén vettek részt. Izgatottságuk megalapozatlannak bizonyult. Két órakor elkezdődött a portfólióvédés. Nagyon izgultunk, de míg sorra kerültünk a segítő mentorok megnyugtattak minket. Mikor bementünk a terembe, barátságos környezet vett minket körül és feloldódtunk.

Kihoztuk magunkból a lehető legtöbbet, de ez meg is látszott az eredményhirdetésnél, hiszen mindenkinek gratulált Elnök Úr a sikeres eredményekért. Ezt a jó hírt megünnepeltük a hozott sütikkel és a tortával. A portfólióvédés után pedig beszélgettünk egy nagyon jót.  Mindenki nagyon örül annak, hogy továbbra is a Csányi Alapítvány tagja maradhat. Pap Virág NB3; Gázsik László NB1