Projektzáró foglalkozás Nagybajomban

Projektzáró foglalkozás Nagybajomban

Január 17-én (szombaton) ismét a nagybajomi Közösségi Ház vendége voltam. Kis mentorként az volt a feladatom, hogy ötleteket adjak a gyerekeknek a Csányi Alapítvány és a Bonafarm Zrt. által közösen kiírt pályázattal kapcsolatban, valamint bemutassam a mezőgazdaság, azon belül is a farmok jelentőségét hazánkban.

Örömmel tapasztaltam, hogy a gyerekek mindvégig nagyon lelkesek voltak, örömmel vettek részt a közös munkában. A tavalyi évben két alkalommal is elvetettük különböző növények magvait, melyek azóta fejlődésnek indultak, változásukat állandóan figyelemmel kísérjük.

A délelőtt folyamán a gyerekek különböző foglalkozásokon vettek részt, majd egy rövid szünet után velem beszélgettek egy keveset. Újra átbeszéltük a pályázat lényegét, közösen ötleteket gyűjtöttünk, valamint akadtak olyanok is, akik büszkén meséltek kész munkájukról, esetlegesen meg is mutatva azt. Jó látni, hogy milyen sok ötlet született, milyen szívesen dolgoznak a pályázaton és milyen sok szép munka készült el.
Remélem, hogy a tőlem hallottaknak nagy hasznát veszik majd és örömmel emlékeznek vissza erre a másfél hónapra, amíg együtt dolgoztunk. Ezúton szeretnék nekik sok sikert kívánni és köszönöm a lehetőséget a Csányi Alapítványnak.

György-Dávid Valentin, Kaposvár 3