Regősök húrján

A Magyar Versmondók Egyesülete, a Nagyatádi Kulturális és Sport Központ, valamint a Nagyatádi Általános Iskola 2020-ban is meghirdette a „REGÖSÖK HÚRJÁN…” regionális vers- és prózamondó versenyét, melyre Somogy, Tolna, Baranya, Zala megyékből érkeztek a jelentkezők. A koronavírus-járványra való tekintettel idén a versenyzés online formában történt, a választott művekről készült videofelvétel elküldésével nevezhettek az iskolák felső tagozatos diákjai. A beérkező videofelvételek alapján szakértő zsűri értékelte a vers- és prózamondókat. A legsikeresebben szereplők továbbjutási lehetőséget nyertek a budapesti országos gálára.

Hatalmas öröm, hogy a Kaposvár 4-es csoport két tagja, Biró Kristóf és Sipos Levente Örs  is arany minősítést szerzett, sőt, Levus elnyerte a Magyar Versmondók Egyesületének különdíját is. Gratulálunk, fiúk, büszkék vagyunk rátok! Halász Marianna, mentor, Kaposvár 4-es csoport