Ria, Ria, Hungária

„A mai napon (június 11-én) a Magyarország- Németország futballmeccsre látogathattunk el Alapítónk jóvoltából. Miután felértünk Budapestre, találkoztunk a többi csányis társunkkal és bementünk a Puskás Arénába, ahol rengeteg ember és fergetes hangulat fogadott minket. A himnusz éneklése után elhangzott a kezdő sípszó, mely egy igazán izgalamas 90 percet indított el. Az első perceket jól indította a válogatott és a 6. percben megszereztük a vezetést is, de sajnos két perccel később kiegyenlített a német nemzeti 11. A meccs hátralévő részében már nem született találat, de egy izgalmas pillanatokkal teli találkozó volt. Voltak közöttünk olyanok, akiknek ez volt az első válogatott mérkőzése, és a játékosok a pályán tettek róla, hogy emlékezetes legyen számukra. A meccs vége után elénekeltük a himnuszt és készítettünk pár közös képet Hajdú B. István kommentátorral. A stadion elhagyása után egy McDonald’s étterembe vezetett az utunk, amely a szegedi meccsnézőknek szinte már tradíciójává vált. A kis megállónk után ideje volt hazafelé venni az irányt. Az úton megbeszéltük a meccsen történteket és emellett a megérdemelt alvással töltöttük el az időt míg Szegedre értünk. Szeretném megköszönni Alapítónknak a lehetőséget, hogy ezt a hihetetlen élményt átélhettük és ezzel sokunknak felejthetetlen éjszakát adott!” Zombori Dániel, elsőéves járműmérnök hallgató a Neumann János Egyetem Gamf karán, Szeged 3-as csoport