Sikeres angol nyelvvizsgák Pécsen

Május elején angol nyelvből vizsgáztunk. Hatan alapfokon, négyen középfokon bírkóztunk meg a feladattal. Május 28-án érkezett meg az erdmény. Nagy örömünkre mindenkinek sikerült!

Így visszatekintve, nem is volt okom izgulni előtte, bár ezt akkor még nem tudtam. Olyan volt, mintha nem is nyelvvizsgán, hanem csak az iskolapadban ülnék egy angolórán, éppen dolgozat közben.  Kellett egy kis szövegértés, fogalmazás, CD-lejátszóról élőbeszéd hallgatása,amitől a legjobban tartottam,de szerencsére az is sikerült. A szóbeli meghallgatás pedig gyorsan elment, 5 percnek hittem azt a 20 perces periódust, amíg bent voltam a vizsgateremben. Nagyon örülök ennek az eredménynek, sokat segített ez a nyelvvizsga, megtudtam sok egyéb mellett, hogy  mit jelent igazán a vizsgadrukk.
Orsós Melinda P1

A nyelvvizsga előtti 3 héten végig valamilyen feszültség volt bennem, mert éreztem, hogy ez nagyon fontos. Igyekeztem minél több időt az angolra fordítani szavakat tanulni, angolul filmet nézni, olvasni tehát sokféle dolgot.
A nyelvvizsgától egy kicsit tartottam, mert azon járt az eszem, hogy mi van, ha nem az én napom lesz és elrontom ,de amikor már ott ültem és töltöttem ki a teszteket egyre jobban éreztem, hogy meglesz és 3 hét türelmetlen várakozás után a sikeresen vizsgázottak közt olvashattam a nevemet.
Panka Péter P1

Nagyon izgultam, de örültem a lehetőségnek hogy letehetem az angol középfokú nyelvvizsgát hála az alapítványnak. A közösségi házban rengeteg felkészítő órát kaptam, ennek hála az izgalom lassan önbizalomba csapott át. A vizsga reggelén még féltem egy kicsit, de úgy éreztem, hogy sikerülni fog. A vizsga 4 órán át tartott és nagyon nem volt könnyű, keményen megizzasztott. A nap végén mégis jó érzéssel távoztam, és mint kiderült nem is ok nélkül… Mára már ugyanis kiderült hogy sikeresen letettem az angol középfokú nyelvvizsgát, amit teljes mértékben az Alapítványnak köszönhetek.
Kiss János P1

Vizsgadrukkal érkeztünk a helyszínre, ahol sor került először az írásbelire (szövegértés, fogalmazásírás, hallgatás) majd ezután a szóbeli következett, ahová párosával mentünk be. Két hetet vártunk és május 28-án meg is jött az eredmény, megszereztem az angol B2-es nyelvvizsgát. Ezt az eredményt szeretném ajánlani a fiatalon elhunyt angol tanárunknak Robi bának, aki mindig bízott bennünk, és segített nekünk.
Medek Péter P1