Személyi számítógép pályázat

Személyi számítógép pályázat

Köszönetnyilvánítás

„A Csányi Alapítvány által meghirdetett „Személyi számítógép III” pályázaton vettünk részt, hogy otthon is megbízható, stabil számítógépünk legyen, amivel nem csak a szórakozás, de a tanulás is sokkal hatékonyabb és könnyebb. A megírt pályázatainkat sikerrel bírálták el és most a gépek, monitorok és tartozékok boldog tulajdonosai vagyunk. Az iskolai házi feladatok elkészítésében nagy segítség, hogy a legújabb szoftverekkel telepített gépeken készíthetünk sokkal látványosabb és tartalmasabb bemutatókat és szöveges dokumentumokat. Köszönjük az Alapítvány támogatását!” Fábián Berta, Kormos Dénes, Rutai Gergely, Zombori Dániel Szeged 3, Turuczki Szabolcs a Szeged 2.

„A Csányi Alapítvány által meghirdetett „Személyi számítógép III” pályázatán pozitív elbírálása során hazavihettük a számítógépeinket. Azért pályáztunk, mivel sokunknak nincsen számítógépe, vagy már nagyon rossz állapotban van. Az új gépek segítséget nyújtanak az otthoni tanulásban, és abban hogy az informatikai tudásunkat bővíthessük. A Jászsági Közösségi Házban huszonegyen szerettünk volna számítógépeket, mikor megtudtuk az eredményt a honlapról nagy örömmel láttuk, hogy mindannyian nyertünk. Nagyon boldogok voltunk. Köszönjük az Alapítvány segítségét!” Juhász Aba Nikolett, Bartakovics Brigitta, Bartakovics Bernadett, Barankai Erős Barnabás és Burai Tamás Jászság 2.

„Nagy öröm volt számomra, hogy megkaphattam a számítógépet, nagyon nagy segítségemre lesz a tanulásban. Az internet és a számítógép segítségével mélyebben bele tudok merülni az informatika világába, mivel eddig csak a mobilon tudtam információt gyűjteni a tanulásomhoz. Nagyon szépen köszönöm a segítséget az alapítványnak és a mentoromnak! Örülök és megtiszteltetés, hogy az alapítvány tagja lehetek, köszönöm!” Pege Gyula Jászság 3.

„A napokban nagy öröm ért, mert számítógépet nyertem a Csányi Alapítvány pályázatán. Napi szinten használhatom, gyakorolhatok, a testvéreimet is taníthatom majd. Biztosan jó szolgálatot tesz majd iskolai feladataimban, és majd az ECDL vizsgára való felkészülésben is. Nagyon köszönöm!” Pintér Nóra Jászság 3.

„Sikeresen vettem részt az alapítvány által meghirdettet: „„Személyi számítógép III” pályázaton”. Nagy hasznát fogom venni a számítógépnek, mert  az iskolai feladatokat szinte csak ezzel az eszközzel tudom elkészíteni. Kiselőadásaim szerkesztésében, az ECDL vizsgákra való készülésben, és az otthoni gyakorlásban is sokat fog nekem segíteni. Köszönöm ezt a lehetőséget.” Nagy Botond Nagybajom 3.

„A pályázaton nyert számítógéppel a család zavarása nélkül tanulhatok és egészhetem ki a tudásomat hobbijaim körében. Az általam művelt alapszintű elektronikában a legtöbbet az internet segíthet tanulni, mert itt sajnos az alaptudás elsajátításáig a kísérletezéssel való tanulás fogalma nem létezik. Az egyre inkább digitalizált házi feladatokat is most már könnyedséggel készíthetem el.” Wensofszky Balázs Pécs 3.

„ Nagyon boldog vagyok, hogy az iskolai feladatokat könnyen meg tudom oldani és végre eltudtam kezdeni programozni a saját programomat.” Schneider Krisztián Pécs 3.

„Szeretném megköszönni, hogy én is nyertem egy személyi számítógépet. Hatalmas segítség nekem és családomnak. Sokkal jobban tudom szerkeszteni az iskolai újság cikkeit és több időt fordíthatok a tanulmányaimra.” Jakab Kata Pécs 3.

„Nagyon örülök neki, hogy nyertem egy számítógépet a pályázaton, mert így sokkal könnyebbé vált minden. Ez nagy vonalakban megkönnyítette a beadandó házi feladataim és más kötelező elfoglaltságomat és ez jó hatással van a tanulmányi eredményeimre is. A tananyagot is könnyebben megtanulom, mert így az órán tanultakat is átismételhetem otthon egy nyugodtabb környezetben. Mellesleg, Az iskolában kötelező megcsinálnom a Cisco tanfolyamot, amit így már könnyedén otthonról is elvégezhetek. A cikk által is szeretném megköszönni a Csányi Alapítványnak ezt a lehetőséget!” Orsós Dániel Pécs 3.

„Nagyon jó hogy volt ez a számítógépes pályázat, mert így lehetőségünk volt hozzá jutni egy olyan dologhoz, ami nagyon megkönnyíti a hétköznapi életünket. Sok mindenben segít például a házi feladatokban vagy a hosszú beadandókban. Amikor megtudtam, hogy nyertem nagyon megörültem ennek a nagy segítségnek és ma már nagy hasznát is tudtam venni.” Veréb Zsanett Pécs 3.

„Nagyon örülök, hogy nyertem egy számítógépet a pályázaton, így tudom gyakorolni az eddig megszerzett számítógépes ismereteimet, amikből ECDL vizsgát tettem.
Nagyban segít, hogy felkészüljek az iskolai kiselőadásaimra és a digitális házi feladataim elkészítésében. Annak is nagyon örülök, hogy végre van saját számítógépem és nem kell osztoznom senkivel.” Majoros Ivett Pécs 3.

„Nagyon hálás vagyok a kapott számítógépért, nagyon sokat segített nekem és a családomnak. Sok feladatot kapunk az iskolában, amihez szükséges számítógép, így nagy segítséget jelent a tanulmányaimhoz is. Remélem, hogy ezáltal sikeresebb lehetek a jövőben a tanulásban.” Czulák Linda Pécs 3.

„Nagyon örültem a számítógépnek, amit a pályázaton nyertem, mert megkönnyíti az informatika tanulásom egy saját gép. Az iskolai feladataimat is megtudom csinálni azokkal a programokkal, amikhez eddig nem jutottam otthon hozzá. A megszerzett ismereteim is bővíthetem és fejleszthetem.” Csernyánszky Dzsenifer Pécs 3.

„Nagyon sokat fog segíteni ez a számítógép, rengeteg mindenben. Megkönnyíti a mindennapokat és bármiről egyszerűen információt szerezhetek. A kiselőadásokra és dolgozatokra, való felkészülésnél is nagyo hasznos segédem lesz. Köszönöm szépen a lehetőséget, arra hogy egy ilyen jó minőségű számítógépet kaphattunk.” Horváth Anna Pécs 3.

„Nagy öröm ért, az Alapítvány által meghirdetett „személyi számítógép III.” pályázatom sikeres volt. Ma kaptam meg a számítógépet, nekem és a testvéremnek még nem volt saját gépünk, ezért is örülünk nagyon ennek a gépnek, amit közösen fogunk használni. Gyakorolunk az ECDL vizsgáinkra, és az iskolai feladatainkban is nagy segítségünkre lesz. Nagyon szépen köszönjük, olyan mintha nekünk már ma karácsony lett volna!”Kovács Tibor Pécs 1.

„Nagyon örülök, hogy részt vehettem az Alapítvány ” Asztali számítógépek III. ” pályázatán. A mentorom sokat segített a pályázat elkészítésében. Az eredményhirdetést követően megtaláltam nevem a nyertesek között. Nagyon örültem! Nincs számítógép a családban, most azonban a testvéreim és a nevelőszüleim is a gép elé tudnak ülni. Nagyon köszönöm az Alapítványnak ezt a gyönyörű ajándékot.” Nyári Lajos, Pécs 2.