Első hely

A mai napon (február 22-én) megrendezték az V. országos Wass Albert Vers-, és Prózamondó versenyt Törökszentmiklóson.

Kiváló szervezésű versenyben volt részem, ahol vendéglátóink bőséges ellátással és nagy szeretettel kedveskedtek nekünk versenyzőknek, felkészítőinknek, szüleinknek. A szép megnyitó után megkoszorúztuk Wass Albert szobrát majd ezután megkezdődött a verseny. Szerintem rendkívül izgalmas volt, hiszen igen sok nagyszerű előadású vers, illetve próza került terítékre, és ezáltal nagyon szoros volt a verseny. Az eredményhirdetéskor nagyon izgultam, majd amikor kimondták a nevem, az első helyezett kihírdetésekor, nagyon örültem. Meg szeretném köszönönni Zsófi illetve Kati néninek a felkészítést, és különösképpen köszönöm az Alapítványnak és Erika néninek a segítségét, hogy részt vehettem a versenyen. 🙂

Szép Hanna, Mohács 1

A Mohácsi Közösségi Ház mindkét csoportja és mindhárom mentora gratulál ehhez a nagyszerű eredményhez!