Szociális munkás lettem

Február 14-én büszkén vehettem át életem első diplomáját, a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának diplomaosztó ünnepségen. Szociális munkás alapszakon végeztem, szakdolgozatomat az addiktológia tudományágának egyik fontos területének kutatásáról írtam. Szerencsésnek mondhatom magamat azért, hogy csányis társaim motiváló erőként hatnak rám, megerősítenek saját céljaim kitűzésében és az ő sikertörténeteik alapján én is tudom, hogy képes vagyok ezeket a saját célokat elérni. Nem állok meg, szeretnék továbbra is tanulni, kihasználni az adódó lehetőségeket, pl. az Erasmus programot, új tapasztalatokat szerezni itthon és külföldön, fejleszteni szakmai tudásomat. A szakma, amit választottam nem könnyű, de megvan a maga szépsége, széles körű tudást kaptam tanulmányaim során, mellyel hiszem segíteni tudok azon embertársaimnak, akik életük bizonyos szakaszában mélyre kerültek, visszaterelni életüket a helyes útra.

Szeretnék köszönetet mondani a Csányi Alapítványnak az elmúlt években kapott rengeteg támogatásért, segítségért, a tanulmányaim sikeres elvégzésében, a közösségért, mely tagjának lenni megtiszteltetés.

Orsós Melinda, Pécsi Tudományegyetem, szociális munkás szak, Pécs 1-es csoport