A 2011/12-es tanév zárása

Sikeresen lezajlottak az Alapítvány által a 2011/12-es tanév zárásaként szervezett táborok.

4 külföldi táborban az angol és német nyelvtudását csiszolhatta 80 gyerek Brightonban és Augsburgban. 2 hazai és 1 erdélyi táborban 102-en gyarapíthatták hon- és történelmi ismereteiket, a Gólyatáborban a  22 legifjabb csányis  élte át első közös élményeit az Életút Programban, a július 28-án utolsóként zárult gondolkodás fejlesztő-logika táborban  31 ifjú tehetség élesíthette elméjét.

A táborozások alatt tovább erősödtek a barátságok az öt Közösségi Ház különböző csoportjaiba tartozó gyerekek között, már most tervezni kezdték a következő közös alkalmakat. Az elkövetkező három hétben nyugalmasabb időszak köszönt ránk, az Alapítvány munkatársai  pihenőt tartanak, a gyerekek „önálló házi feladatként”  pályaműveket készítenek Az Európai Únió Gyerekszemmel című pályázatra, melynek beadási határideje augusztus 25-e. Friss hírekkel szeptember elején jelentkezünk addig is ajánljuk megtekintésre a nyári programokról készült fotó össszeállításokat a Galériában.