Természetfotósaink Vándorkiállítása a Déryné 6 Galériában

Nagy örömmel rendeztük meg a Jászberényi Közösségi Házunkban az Alapítvány keretein belül oly népszerű természetfotósaink kiállítását. Nagyon büszkék vagyunk a színvonalas munkákra, melyet először itt csodálhat meg a széles közönség, majd vándorútra engedjük őket.

A megnyitón Dr. Radoszáv Miklós operatív igazgató, köszöntője után Peták Emília, jászság 2-es csoport tagja, gyönyörű, tiszta énekével ajándékozott meg bennünket, majd Kálmán Jázmin, Jászság 1-es csoport tagja, verssel köszöntötte a megjelenteket. A kiállítók invitálása után meglepetésként Borsányi Attila, a Jászság egyik legkiemelkedőbb természetfotósa saját fotójával ajándékozta meg Benczúr Annát fotós munkásságáért, amit ezúttal is köszönünk és gratulálunk!

„A Csányi Alapítvány Természetfotós Klubja 2014-ben alakult meg Szegeden. Az ekkor még csak néhány fős csapatunk az Alapítvány támogatásával és folyamatos önfejlesztéssel egyre több fényképezési technikával ismerkedett meg. Néhány éven belül az Alapítvány többi közösségi házából, így többek között a Jászsági Közösségi Házból is csatlakoztak hozzánk lelkes természetfotósok. A rendszeres terepi fotós túrák révén rengeteg lehetőségünk adódott a fényképezési készségeink fejlesztésére, amit az évente megrendezésre kerülő workshopok is segítettek. Az Alapítvány mindemellett a nyár folyamán is lehetőséget biztosít e tevékenységre a már hagyománynak számító Össz-Művészeti tábor, illetve a Baksi Természetfotós tábor megszervezésével.” Benczúr Anna Szeged 2-es csoport

Gratulálunk az alkotóknak és vezetőjüknek! További sok sikert kívánunk!

Szakmai vezető mentor: Mikics Péter, szeged 2-es csoport mentora

kismentor: Benczúr Anna, Berta Luca, Turuczki Szabolcs

Alkotók:

Török Fanni Szeged 3-as csoport

Kohári Bánk Szeged 3-as csoport

Molnár Emma Szeged 2-es csoport

Pajor-Vincze Anna Szeged 2-es csoport

Pintér Nóra Jászság 3-as csoport

Petrovszki Ramóna Szeged 2-es csoport

Sas Maja Jászság 4-es csoport

Sebesi Fanni Szentes 1-es csoport

Szirovicza Zsanett Szeged 2-es csoport

Tóth Kristóf Nagybajom 3-as csoport

Vass Szandra Szeged 2-es csoport

Benczúr Anna Szeged 2-es csoport

Berta Luca Szeged 2-es csoport

Turuczki Szabolcs Szeged 2-es csoport

A kiállítás anyagát itt tekinthetik meg online!

Kiállítási online tér