Tökfaragás és kincsvadászat a kaposvári Halloween bulin

Rémisztő alakok érkeztek a Kaposvári Közösségi Házba szombaton. Halloween bulira gyűltek össze az ijesztő lények, vámpírok, zombik és kísértet menyasszonyok. Az eseményen a kaposvári fiatalok apraja nagyja – egyetemisátk, általános iskolások, középiskolások –  ott voltak, hogy együtt töltsék a délutánt.

A gyerekeket rengeteg program és édesség várta a különleges bulin. Tökfaragással kezdődtek a programok, rengeteg narancssárga  zöldség várta, hogy töklámpást alkossanak belőle a csányis fiatalok. A csapat nagyon lelkesen állt neki a farigcsálásnak, sokan egyedi tököket próbáltak készíteni, macskát, szörnyet, de voltak, akik a klasszikus formához ragaszkodtak. A lelkesedést még a délután eleredő eső sem tudta megtörni, fantasztikus töklámpások készültek, amelyeket estefelé meg is gyújtottunk és igazán csodálatos látványt nyújtottak ahogy pislákoló fényükkel beragyogták az éjszakát.

Az álarckészítés is nagy sikert aratott. A kincskeresés ugyan feladta a leckét a fiataloknak, de  a kincs végül előkerült, mégpedig a mosógépből. Az egyetemisták is készültek egy halloweeni kvízzel, amely nagyon izgalmasan alakult. Az édességkeresés pedig csak hab volt a tortán.

Aki pedig ennyi program után sem fáradt el,  a Just Dance játékra rophtta még estig. Mindenki nagyon elfáradt, de az biztos, hogy a buli nagyszerűen sikerült, és ezúttal is az volt a legfontosabb, hogy együtt voltunk – beszélgettünk, nevettünk  és remekül éreztük magunkat.

GALÉRIA