Túró Rudi!

Túró Rudi!

Május 30-án a Bonafarmmal közösen meghirdetett pályázat jutalmaként a résztvevők a Sole-Mizo Zrt.  marcali  Túró Rudi üzemébe látogathattak, ahol a Túró Rudi gyártás folyamatába nyerhettek bepillantást, illetve saját maguk is készíthettek édességet a Túró Rudi alapanyagaiból, egyféle rögtönzött versenypályává alakítva az üzem étkezőjét.

Három korosztály pályázhatott: 5-6. évfolyam, 7-8. évfolyam és 9-10. évfolyam. A beküldött pályamunkákat a Bonafarm munkatársai értékelték, s a leadott voksok alapján büszkén soroljuk fel a legjobbakat:

5-6. évfolyam:

  1. Stefán Emma
  2. Gaál Péter és Horváth Vanda (holtverseny)
  3. Dancsó Zsanett és Beke Laura (holtverseny)

7-8. évfolyam:

  1. Kovács Hanna és Kovács Zsolt (közös pályázat)
  2. Sas Maja Anna

 

9-10. évfolyam:

  1. Vajda Milán
  2. Szalai Boglárka
  3. Pálfi Eszter

 

Szeretettel gratulálunk mindenkinek!

Köszönjük a Bonafarmnak és a Mizonak a pályázat kiírását, az együttműködést és az ajándékokat, az üzem dolgozóinak a programokat és a korlátlan fogyasztást!

„A Bonafarm által meghirdetett „Fókuszban az egészség” címmel adtam be pályázatot a tanév folyamán. Minden évben részt veszek a Bonafarm által meghirdetett pályázatokon, mert az általa elnyert tanulmányi kirándulások sok élménnyel telnek. A gyárlátogatásokon tapasztaltak nagyon hasznosak számomra. Az idei évben Marcali Túró Rudi üzemét látogathattuk meg. Kíváncsian vártam, hogy láthassam azt a folyamatot, amin keresztül elkészül ez a finom édesség. Kifejezetten tetszett, hogy mi is alkothattunk túróból és csokiból egy „elképzelt” desszertet, melyet a zsűri első hellyel értékelt. Köszönjük szépen a lehetőséget a szervezőknek!”

Szalai Boglárka, Nagybajom 2-es csoport