Egyetemisták a tapasztalataikról meséltek

December 2-án egyetemistáink velünk  töltötték a napot. A zh-król, a vizsgaidőszakról, az egyetemi életrő és élményeikről meséltek. A beszélgetés hasznos volt, hiszen itt állunk a fakultáció választás előtt, ami igazi fejtörést okoz. Major Márk, Buda Máté és Király Kinga jó ötleteket adtak, hogy hogyan osszuk be érettségiig úgy az időnket, hogy minél többet tudjunk a kiválasztott tantárgyakkal foglalkozni. Felhívták a figyelmünket, hogy a nyelvvizsgákat középiskolában tegyük le, mert utána nem lesz időnk rá. A pályázatok fontosságáról is beszéltünk. Kinga ezt követően néhányunkat németből korrepetált. A kölcsönös segítségnyújtást mi is gyakoroljuk, hiszen a fiatalabbakkal szabadidőnkben matekozni szoktunk. Várjuk a beszélgetés folytatását. Versényi Virág, Jászság 1

Szombaton, december 2-án alapítványi csoporttársaimmal, Király Kingával és Major Márkkal beszélgettünk  a leendő érettségizőkkel az előttük álló dolgokról. Igyekeztünk megosztani minden tapasztalatunkat, mind az érettségi, mind az egyetemi élet kapcsán. Érdeklődtünk, merre tovább és igyekeztünk választ adni mindenki kérdésükre. Jó volt hallani, hogy majdnem mindenkinek van elképzelése a jövőjéről. Reméljük a fiatalok is hasznosnak tartották a beszélgetést. Eredményes érettségit és felvételit kívánunk. Buda Máté, Jászság 1