Gyermekparlamenti Tisztújító ülés

„Április 10- én Patyi Izabella, leköszönő elnök, utolsó alkalommal nyitotta meg a Gyermekparlament ülését, amelyet a vírusra való tekintettel az online térben rendeztünk meg. A téma a következő ciklus elnökének megválasztása volt, ami sikeresen, és jó hangulatban zajlott. Minden gyermekparlamenti képviselő felkészülten és izgatottan vett részt az eseményen. A két jelölt számos kérdést kapott, annak érdekében, hogy jobban meg tudják őket és további terveiket ismerni a parlamenterek. Többek között szó esett ötleteikről, megvalósítandó terveikről, és a pályázataik által megismert tervek megvalósításáról. A szavazás névtelenül zajlott, a vélemények megoszlottak, végül pár szavazat döntött. Az elnöki posztot így Kuckó Nadin, a Nagybajom 1-es csoport tagja tölti be az elkövetkezendő két évben. Gregor Dóra pedig a Kaposvár 2-es csoportból, alelnökként fogja segíteni munkáját. Patyi Izabellának ezúton is szeretnénk megköszönni eddigi munkáját, és a sok belefektetett energiát. Egyetemi éveihez pedig sok sikert és jó egészséget kívánunk.” Kuckó Nadin Nagybajom 1-es csoport és Gregor Dóra Kaposvár 2 es csoport