Advent Jászberényben

December 7-én a Jászsági Közösségi Házban a három csoport közösen ünnepelte advent második hétvégéjét.

Az érkező családokat házi készítésű süteményekkel, pogácsával kínálták a gyerekek. A már  hagyománnyá vált „Teaházban” készültek a legkülönfélébb ízesítésű teák.  A vállalkozó kedvűek kézműves foglalkozáson vehettek részt, ahol karácsonyfadíszeket, apró ajándékokat készíthettek szüleiknek, testvéreiknek.  A gyerekek hó csatáztak az udvaron, játszhattak az X-box játékkal a drámateremben, míg a szülők jókedvűen beszélgettek egymással. Ünnepi műsorunkban  Szölösi Attila előadásában hallottuk Márai Sándor: Mennyből az angyal című versét, majd Kalla Andi énekelt, Rostás Pisti gitáron kísérte.  Az karácsonyi csomag mellé meglepetésként most is  minden család csomagjában ott volt az Alapítvány Évkönyve, és falinaptára, melyet nagy kíváncsisággal lapozgattak , nézegettek együtt gyerekek és szülők .

A jászsági  mentorok köszönik az óraadó tanáraiknak és az önkénteseiknek az egész éves lelkes munkáját, és kívánnak Boldog Karácsonyt mindenkinek!