Korcsolyázni voltunk.

Vasárnap délután (február 3.) a csoportom nagyobbik részével korcsolyázni indultunk a szegedi jégpályára.

Mondhatom, hogy egy sportos csoportom van, hiszen a fele aktív sportoló. Annak ellenére, hogy heti többszöri alkalommal eljárnak foci, kosár, kajak, stb. edzésekre, az alapítványi órákról alig van hiányzás, és a csoport félévi tanulmányi átlaga is egészen jól alakult. Az elmúlt hónapokban a csoportomból szép számmal vettek részt alapítványi pályázatokon és más versenyeken is (matek, angol, nyelvtan, sport, rajz, fotózás), ahol szép eredmények születtek.
Úgy gondoltam, a félévet egy közös, emlékezetes élménnyel zárjuk, hiszen szükség van a jó munka után egy közös kikapcsolódásra is. A korcsolyázás azért is tűnt jó ötletnek, mert egyrészt a csoportom legtöbb tagja lábán még nem volt korcsolya, másrészt ez egy csapatkovácsoló lehetőség is egyben. Öröm volt nézni, ahogy egyre bátrabban korcsolyáznak hol párban egymás segítve, hol egyedül, hol csapatban.
A délután nagyon jó hangulatban telt, amelyet a galériában található képek csak részben tudnak visszatükrözni, hiszen alig tudtunk fotókat készíteni, mert mindig mindenki mozgásban volt. Flow… 🙂      (André Piroska mentor)

„Nagyon jól éreztem magam, és szerintem a többiek is. Nagy élmény volt számomra! Amíg a többiek merészen a tömegben próbálkoztak a korcsolyázással, addig mi Danival inkább a szélén lavírozva éreztük magunkat nagyobb biztonságban. Büszke vagyok magamra, hogy mindössze csak egyszer estem el. A korcsolyázástól éhesek lettünk és kifáradtunk, de a büfében nagyon gyorsan tankoltunk, és mindenki iparkodott vissza, hogy a zárás előtti néhány percet is a jégen tölthesse.” (Viki)
„Első élményem a koripályán remek volt. Köszönöm a lehetőséget!” (Marci)
„Nagyon jó volt, és én nem is estem el!” (Alíz)