Kosaras összegzés

„A nemzeti kosárlabda serdülő bajnokság U14-es országos főtáblájának utolsó mérkőzésére 2021.04.17-én Gödre utaztunk a csapattal. Előbb érkeztünk a helyszínre, mint az ellenfél csapata, így több időnk volt bemelegíteni, ez meg is látszott a végeredményen. Tízen indultunk, de végül csak kilencen játszottunk. Ez nem gátolta a csapat lelkesedését és hozzáállását sem. A negyedek nagyon szorosak voltak, főleg a negyedik negyed, az utolsó játékrész. Jómagam hat ponttal járultam hozzá a sikerhez: egy hárompontos dobással és a sikeres büntetőkkel.

Visszatekintve a bajnokságra, azt érzem, mindent megtettem azért, hogy csapatunk szép helyezést érjen el a dobott pontjaim, gólpasszaim és a büntetők segítségével. Köszönöm az Alapítványnak, hogy támogatják a kosárlabda karrieremet a fejlesztő foglalkozásokról való időnkénti távollét engedélyezésével és a lehetőséggel, hogy ezeket pótolni is tudom a fejlesztő pedagógusok rugalmasságának köszönhetően.” Látrányi Ákos, Kaposvár 4-es csoport