Maros menti móka

A mai napon, május 7-én, reggel 9-kor gyülekeztünk a Közösségi Házban. Elkészítettük a szendvicseinket, majd megírtuk az OTP Fáy András Alapítvány pályázatát, hiszen idén nyáron az egyik táborunk Balatonszemesen a pénzügyi ismeretekről fog szólni. A teszteken és szókeresőn túl két fogalmazást is írtunk, melynek egyike egy mese volt, megadott szavak felhasználásával. Némelyikünknek kihívást jelentett olyan történetet írni, melyben szerepel a „gyémánt” és az „ATM” szó is. Utána útnak indultunk és felkerekedtünk a Makói Kalandparkba. Itt rengeteg izgalmas program tárult elénk például: kötélpálya és kerékpárpálya a Maros felett, felnőtt szintű akadálypálya és óriás trambulin. Kiválasztottuk, ki, mit szeretne csinálni, majd leküzdöttük a választott akadályokat. Az ebéd után a terv szerint a lombkorona sétányon keresztül csodáltuk volna meg az erdőt, de a csoport megszavazott egy réti pihenőt melyet focizással, tollas labdázással és beszélgetéssel töltöttünk. Úgy érzem ez a kirándulás is közelebb hozta a csoport tagjait egymáshoz és a természethez.

Laurinyecz Márkó – Sz3-as csoport

További képeket a galériában talál.

Laurinyecz Márkó – Sz3-as csoport

További képeket a galériában talál.