Pick utcai futófesztivál

Az idén is, mint minden évben, megrendezésre került a szegedi Pick Utcai Futófesztivál.

Ebben az évben rekordot döntött a résztvevők száma és ehhez a Csányi Alapítvány szegedi Közösségi Házának tagjai és családtagjai is nagyban hozzájárultak. Szeptember 28-án a szegedi Dóm téren felállított alapítványi sátornál gyülekeztünk 9 órától. A résztvevők feldíszítették a sátra, lufit fújtak és osztogattak a téren a versenyre ellátogató résztvevőknek és vendégeknek. Kérdőíveket töltettek ki és természetesen be is neveztek a 3,4 kilométeres távra. Az első versenyszám a 6 km-es táv volt, majd a családi kör és végül 11:30-kor eldördült a 3,4 km-es táv rajtpisztolya is. A távot mindenki a maga tempójában teljesítette, kimerülve de boldogan érkeztek vissza a gyerekek a csányis sátorhoz. A futás után levezető pihenésként megvártuk a tombolasorsolást, amin Dollák Tamara a szerencsés nyertesek között tudhatta magát. A napos őszi délelőtt igazán jó program volt minden résztvevő számára. Köszönjük a szülők segítségét és a lehetőséget, hogy részt vehettünk ezen a színvonalas programon.

Jövőre is biztos ott leszünk!

Szeged 2