Qing Ziling önkéntes Dél-kelet Kínából

Sziasztok QING ZILING az igazi nevem, de hívjatok Margaery-nek. Dél-kelet Kínából érkezem Chengdu városából. 21 éves vagyok, tanulmányi éveimet befejeztem, melyet követően posztgraduális képzésre jelentkeztem. Szeptembertől jogot fogok tanulni.

Előző évben Indonéziában önkénteskedtem. Az ott töltött idő alatt a rám bízott gyerekeknek az angol nyelv szépségét és értékeit próbáltam átadni, olyan alapértékeket, amik számomra fontosak. Az angol nyelv ismerete elengedhetetlen, hiszen segítségével a világ minden táján élő emberrel lehet kommunikálni. Hétköznapi embernek tartom magma, de dolgozom azon, hogy eredményeimmel kitűnjek a sok közül.

Eddig még nem jártam Európában, ez lesz az leső alkalom és a mi sem bizonyul jobb helyszínnek, mint Magyarország. Nagyon várom már az itt élő gyerekekkel való találkozást. Azért választottam az Alapítványt, mert a hallott és szerzett információim alapján itt nem csak beszélnek arról, hogy támogatni kívánják a gyerekeket, hanem őszinte szívvel tesznek érte.

Remélem, hogy élményekben gazdag lesz a magyarországi tartózkodásom.