Sakkbajnokság első forduló Nagybajom

Október 28-án a Focibajnoksággal párhuzamosan megrendezésre került a Sakkbajnokság 2017/2018-as tanévének első fordulója. Az idei tanévben 13 fiatal nevezett a versenyre. Nagy örömmel tölt el, hogy évről évre egyre többen jelentkeznek, és nem csupán a fiúk, hanem a lányok körében is egyre népszerűbb a sport. A lebonyolítás több fordulóban történik majd, így a gyerekeknek több lehetőségük lesz egymás ellen megmérkőzni. A ma összesen 83 (fejenként 6-7) partit játszottak a kis-nagy „sakkmesterek”. A pontszerzések összesítésével a végső helyezések az Életút Napi utolsó játszmán kerülnek kihirdetésre. Sakkbajnokság első fordulójának végeredménye: Bertalan Zsolt, Kern Andor, Peredi Olivér 6 pont. Orosz Gergő 5 pont. Szalai Boglárka, Vajda Milán 4,5 pont. Darambont Zalán, Orsós Sándor, Sándor Laura 2 pont. Bozsoki Csilla, Pozsonyi Márk 1 pont. Oláh András, Pege Gyula o pont. Bozsoki Balázs, egyetemista