Zorán koncerten jártunk

„Örömmel értesültünk róla, hogy részt vehetünk a Jászapátin  november 27-én megrendezésre kerülő Zorán koncerten. Izgalommal készülődtünk erre a remeknek ígérkező előadásra és nem ért bennünket csalódás. A nézőkkel megtelt Pájer Antal Művelődési Házban egy kitűnő, szívhez szóló koncertnek voltunk a tanúi. Zorán az Őt kísérő tehetséges zenészekkel remek hangulatot teremtett, a közönség együtt énekelte, dúdolta az ismert dalokat az előadóval. Az előadás után személyesen is találkozhattunk, beszélgethettünk,  Zoránnal – a közvetlen Művésszel – aki jótanácsokkal látta el a zenével ismerkedő, zenét tanuló Csányis gyermekeinket. Köszönjük, hogy részesei lehettünk ennek a csodának, hogy Jászapáti is állomása lehetett eme színvonalas Őszi koncert-sorozatnak. Felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk!” Ignácz Mária, szülő Jászság 4-es csoport

„2019. november 27-én este 19 órakor részt vettünk Jászapátin a ZORÁN ESTEN a CSÁNYI ALAPÍTVÁNY jóvoltából.
Családi eseményként élvezhettük az est kulturális koncertjét. Számomra nagy élmény volt, még nem voltam soha Zorán koncerten, szeretem a kellemes zenét, mely érzelmileg és szellemileg is feltöltődést adott az est folyamán. Több dalt is dúdoltunk, amit ismertünk. Nagyszerű volt abból a szempontból is, hogy a család együtt vehetett részt. A dalok szövegének sok mondanivalója és értékes közlendője van a világgal szemben, velünk emberekkel. Nagyon jól éreztük magunkat. Felemelő érzés volt, hogy Zorán művész úr fogadott bennünket és közös fotóra beállt velünk.
Köszönjük a mentorunknak Hábenciusné Balla Andreának a Jászság 4. csoport mentorának a szervezést és a lehetőséget! A fáradtságot nem kímélve szervez és mindent megtesz a csoport érdekében!
Felejthetetlen élményben volt részünk!” Murzsa Miklósné, nagymama Jászság 4-es csoport